Voksenhold i Herlev Folkedanserforening

På voksenholdet mandag aften danser vi hovedsageligt danske folkedanse. Hvert år udvælger vores instruktør en landsdel, og så danser vi primært danse fra denne egn.

Hvert år begynder vi forfra med enkle trin som gang, chasse og polka, så de øvede dansere kan hjælpe nye godt ind i dansen. Derefter bygger vi på med totrin, vals, hopsa, reeltrin osv.

Vi lærer at gå kæde og danser både parvis og flere sammen, på række, i kreds og i kvadriller, og vi danser altid til levende musik.

Fester og ture

Sammen med foreningens øvrige hold deltager vi i foreningens julefest, forårsfest, forårsopvisning og andre arrangementer.

Derudover deltager vi gerne i landsstævner, nordiske stævner og ture til vores venskabsforeninger i fx Sverige, Tyskland og Østrig.

Det praktiske

Sæsonen begynder første mandag i september og slutter med generalforsamlingen den første mandag i maj. Vi danser alle mandage undtagen i skoleferier og på helligdage, se vores kryds i kalender-oversigt under Medlemssider.

4. september 2023 mødes vi kl. 18.30 og spiser sammen, inden vi danser.

Vi danser kl. 19.30 - 21.20 på Herlev Byskole, afdeling Elv, Mellemtrinnets Fællesrum, Ederlandsvej 23, Herlev, se kort her.

Pris: Se priserne her
Instruktør: Annette Thomsen
Musik: Bent Loose

Kontakt os gerne for nærmere oplysninger

 
 
Ris, ros, kommentarer eller ideer til hjemmesiden? Kontakt webmoster på webmaster@herlevfolkedans.dk