Juniorhold i Herlev Folkedanserforening

Juniorholdet er for børn fra cirka 12 år og opefter. Her lærer vi mange forskellige trin og dansefigurer, og vi tager jævnligt til træf med børn fra resten af Sjælland.

Undervisningen er tilrettelagt med fokus på rytmik, takt og musikforståelse ... og selvfølgelig på, at vi skal have det sjovt. Fx lærer vi at gå kæde og danser både parvis og flere sammen, på række, i kreds og i kvadriller, og vi danser altid til levende musik.

Fester og ture

Vi deltager i fællesskabet Smutten, som to til fire gange om året samler folkedansebørn og -unge fra hele Sjælland til dans og hygge. Blandt andet har vi været med til at danse opvisning på Bakken og i Tivoli. Vi deltager også gerne i Det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne, og i juli 2017 havde vi den store oplevelse at deltage i Barnlek på Færøerne.

Sammen med foreningens øvrige hold deltager vi i foreningens julefest, forårsfest, forårsopvisning og andre arrangementer.

Det praktiske

Sæsonen begynder 5. september 2021 og slutter 20. marts 2022. Vi danser 11 søndage, se datoerne her..

Dertil kommer generalprøve den 27. marts 2022 for deltagere i opvisningen den 2. april - dette er frivilligt

Juniorholdet danser kl. 15.00 - 15.45 på Herlev Byskole, afdeling Elv, gymnastiksalen, Ederlandsvej 23, Herlev, se kort her.

Pris: Se priserne her
Instruktør: Annette Thomsen
Musik: Jørgen Hanskov

Kontakt os for nærmere oplysninger

 
 
Ris, ros, kommentarer eller ideer til hjemmesiden? Kontakt webmoster på webmaster@herlevfolkedans.dk