Dansehold i Herlev Folkedanserforening

Vores danselokaler for mandags- og søndagshold ligger på Herlev Byskole, afdeling Elverhøjen, Mellemtrinnets Fællesrum. Dvs. gå ned ad trappen over for den lille parkeringsplads, under broen, til højre gennem gitterporten, til venstre gennem glasdøren og op ad trappen. Se billedet ovenfor, - klik på billedet, hvis du vil se det i større format. Billedet bringes med tilladelse fra Eniro.

Vores torsdagshold danser i Hjortespring Foreningshus, Gammel Klausdalsbrovej 444, 2730 Herlev.

Herlev Folkedanserforening har et børnehold, to voksenhold og et baldansehold, der danser fra september til maj. Vi danser altid til levende musik og med kyndig instruktion.

På vores børnehold for børn fra cirka otte til 12 år, må barnet gerne danse med en medbragt voksen. Det er barnet, der bliver medlem af foreningen, vi danser søndag eftermiddag.

På vores voksenhold mandag aften danser vi hovedsageligt danske folkedanse, som almuen dansede dem i forskellige egne af landet. En del snurren-rundt og hop må forventes, hvis man vil være med til det hele. Holdet henvender sig alle fra 14 år og opefter

På vores voksenhold torsdag i dagtimerne danser vi hovedsageligt danske folkedanse. Der bliver hoppet og snurret mindre end på mandagsholdet.

På vores baldansehold søndag eftermiddag danser vi borgerskabets danse. Det foregår stilfuldt og med få hop.

For alle hold gælder, at man kan komme alene, som par eller i flok. Vi skal nok få alle på gulvet i løbet af dansen. Da vi blandt andet har flere skiftedanse, vil der også i perioder blive skiftet partner undervejs.

Støttemedlem kan du blive, hvis du gerne vil være medlem af foreningen, men ikke kan eller vil deltage i danseundervisningen. Så bliver du inviteret med til interne fester og får nyhedsbreve fra os og fra vores landsforening.

Se priser for alle hold og støttemedlemmer her.

Alle hold og støttemedlemmer inviteres til foreningens julefest, forårsfest, forårsopvisning, generalforsamling og andre arrangementer.

Kontakt os gerne for nærmere oplysninger
 
Ris, ros, kommentarer eller ideer til hjemmesiden? Kontakt webmoster på webmaster@herlevfolkedans.dk