Dansehold i Herlev Folkedanserforening

Vores danselokaler for mandags- og søndagshold ligger på Herlev Byskole, afdeling Elverhøjen, Pædagogisk Center. Se på billedet ovenfor, hvordan du finder os - klik på billedet, hvis du vil se det i større format. Billedet bringes med tilladelse fra Eniro.

Vores onsdagshold danser i Skinderskovhallen, Fælleslokalet på 1. sal, Skinderskovvej 31, 2730 Herlev.

Herlev Folkedanserforening har et børnehold, et juniorhold, to voksenhold og et baldansehold, der danser fra september til maj. Vi danser altid til levende musik og med kyndig instruktion.

På vores børnehold for børn fra fire til ti år, må barnet gerne danse med en medbragt voksen. Det er barnet, der bliver medlem af foreningen, og vi gør meget ud af rytmik, sang, dans og leg.

På vores juniorhold for børn fra ti år og opefter danser vi folkedans og lærer mange forskellige dansetrin.

På vores voksenhold mandag aften danser vi hovedsageligt danske folkedanse, som almuen dansede dem i forskellige egne af landet. En del snurren-rundt og hop må forventes, hvis man vil være med til det hele.

På vores voksenhold onsdag eftermiddag danser vi hovedsageligt folkedanse, men enkelte baldanse kan også forekomme. Der bliver hoppet og snurret mindre end på mandagsholdet.

På vores baldansehold danser vi borgerskabets danse. Det foregår mere stilfuldt og med få hop.

For alle hold gælder, at man kan komme alene, som par eller i flok. Vi skal nok få alle på gulvet i løbet af en danseaften. Da vi blandt andet har flere skiftedanse, vil der også blive skiftet partner undervejs.

Støttemedlem kan du blive, hvis du gerne vil være medlem af foreningen, men ikke kan eller vil deltage i danseundervisningen.

Se priser for alle hold og støttemedlemmer her.

Alle hold og støttemedlemmer inviteres til foreningens julefest, forårsfest, forårsopvisning, generalforsamling og andre arrangementer.

Kontakt os gerne for nærmere oplysninger
 
Ris, ros, kommentarer eller ideer til hjemmesiden? Kontakt webmoster på webmaster@herlevfolkedans.dk