Dansehold i Herlev Folkedanserforening

Vores danselokaler for aften- og søndagshold ligger på Herlev Byskole, afdeling Elverhøjen. Der er adgang fra den vestligste skolegård, hvorfra du går gennem gitterlågen og til venstre ind ad døren. Se på billedet ovenfor, hvordan du finder os - klik på billedet, hvis du vil se det i større format. Billedet bringes med tilladelse fra Eniro.

Vores onsdagshold låner lokaler hos Vivis Dans, Tornerosevej 58, 2730 Herlev.

Herlev Folkedanserforening har to børnehold, et voksenhold og et baldansehold, der danser fra september til maj. I 2018 har vi desuden et eftermiddagshold, der danser seks onsdage i oktober og november.

På vores børnehold er undervisningen tilrettelagt til børn fra fire år, der gerne må danse med en medbragt voksen. Det er barnet, der bliver medlem af foreningen,

På vores voksenhold danser vi hovedsageligt danske folkedanse, som almuen dansede dem i forskellige egne af landet.

En del snurren-rundt og hop må forventes, hvis man vil være med til det hele.

På vores baldansehold danser vi borgerskabets danse. Det foregår mere stilfuldt og med færre hop.

På vores eftermiddagshold danser vi hovedsageligt folkedanse, men enkelte baldanse kan også forekomme. Repertoiret vil blive tilpasset efter deltagerne.

For voksen-, eftermiddags- og baldansehold gælder, at man kan komme alene, som par eller i flok. Vi skal nok få alle på gulvet i løbet af en danseaften. Da vi blandt andet har flere skiftedanse, vil der også blive skiftet partner undervejs.

Støttemedlem kan du blive, hvis du gerne vil være medlem af foreningen, men ikke kan eller vil deltage i danseundervisningen.

Se priser for alle hold og støttemedlemmer her.

Alle hold og støttemedlemmer inviteres til foreningens julefest, forårsfest, forårsopvisning, generalforsamling og andre arrangementer.

Kontakt os gerne for nærmere oplysninger
 
Ris, ros, kommentarer eller ideer til hjemmesiden? Kontakt webmoster på webmaster@herlevfolkedans.dk